Neum Hair Week edukacije: Uvod u digitalni marketing za frizere sa Semirom Musićem

Kako ispravno voditi društvene mreže, šta i kada objavljivati na Instagramu i Facebooku, kako se reklamirati plaćeno putem Facebook Ads Managera i kako svoje najbolje izrađene frizure pokazati što većem broju ljudi, pitanja su od značaja u razgovorima među frizerima.

U digitalnom dobu koje živimo ovaj vid marketinga postao je neizbježan segment gotovo svake vrste poslovanja u razvijenom svijetu i velika je potražnja posljednjih godina za uslugama plaćenog reklamiranja putem interneta i u našem regionu.

Upravo na ovu temu, Uvod u digitalni marketing za frizere u sklopu edukativnog dijela Neum Hair Weeka govorit će Semir Musić, suvlasnik i osnivač jedne od najuspješnijih marketinških agencija u BiH. 

Semir Musić je suvlasnik agencije za digitalni marketing Lilium koja je Google Partner i koja trenutno zapošljava više od 20 ljudi. Do sada su radili kampanje za više od 500 firmi u BiH, Nemačkoj, SAD i Kanadi. 

Kompanije i brendovi za koje su radili kampanje su: Porsche, DM, Planika, Olx, Transcom, Orbico, Shell, Bosch, Prevent  i mnogi drugi. 

Semir Musić prije poslovne karijere bio je vice-šampion Evrope u kickboxingu.

Podsjećamo, edukativni dio ukupne agende Neum Hair Weeka podrazumijeva pet modula o različitim temama koje zajednički tvore za učesnike iznimno korisnu cjelinu obuke.

Pored edukacije o digitalnom marketingu za frizere sa Semirom Musićem učesnicima Neum Hair Weeka predstavit će se i jedan od trenutno najpopularnijih mladih frizera na Balkanu Ivan Duda iz Splita i promovirat će mušku liniju za 2022. ESSENTIAL MENS COLLECTION. Savremene tehnike geometrijskog šišanja demonstrirat će jedan od najpoznatijih frizera iz BiH Senad Šehić, a svojim prepoznatljivim performansom predstavit će se i poznati frizerski umjetnici – grupa “Fringe” sa Dejanom Kostićem iz Srbije, uz specijalnog gosta frizera maestra Metoda Tasiča iz Slovenije.

U sklopu Neum Hair Weeka planirana je i edukacija za frizerske salone u poslovanju u menadžerskom segmentu s predavačem Sanjom Varlaj (SVIM iz Zagreba).

Detaljne informacije, agendu, cijene kao i formular za prijavu i rezervaciju mjesta za učešće na Neum Hair Weeku zainteresirani mogu pronaći na ovom linku ili klikom na baner ispod.