Neum Hair Week edukatori: FRINGE i Metod Tasič

Na pozornici Neum Hair Weeka na veliku radost ljubitelja umjetničkih kreacija nastalih kombinacijom boja i geometrijskog šišanja, učesnicima će se predstaviti popularni srbijanski FRINGE sa specijalnim gostom iz Slovenije Metodom Tasičem. Upravo na Neum Hair Weeku upriličit će i promociju svoje nove kolekcije zanimljivog i obećavajućeg naziva „REFLECTION 2022“.

“Kombinacijom boja i geometrijskog šišanja pokazat ćemo nove trikove koji će vas probuditi i inspirirati da najljepši posao na svijetu radite motiviraniji”, najavljuje Dejan Kostić iz FRINGE tima.

Poznati po svom umjetničkom izrazu kojem je san vječiti motiv za jedinstvene i drugačije frizerske kreacije, na ovom podneblju jedinstveni umjetnici s makazama, oni svojim načinom i stihovima kao inspiracijom crtaju obrise vlastitih kasnije obojenih djela. Evo kako to izgleda.

“ODRAZ 2022
Stalno sanjam ovaj san
Navikao sam
Iz doma mog djetinjstva
S okolnim borovima
Onda tugujem i čekam san
Što će me ponovno učiniti djetetom
I opet ću biti sretan znajući da je sve još pred nama i da ništa nije nemoguće…

Podsjećamo, edukativni dio ukupne agende Neum Hair Weeka podrazumijeva pet modula o različitim temama koje zajednički tvore za učesnike iznimno korisnu cjelinu obuke.

Pored FRINGE edukacije učesnicima Neum Hair Weeka savremene tehnike geometrijskog šišanja demonstrirat će jedan od najpoznatijih frizera iz BiH Senad Šehić, a jedan od trenutno najpopularnijih mladih frizera na Balkanu Ivan Duda iz Splita promovirat će mušku liniju za 2022. ESSENTIAL MENS COLLECTION.

U sklopu Neum Hair Weeka planirane su i edukacije za frizerske salone u poslovanju u menadžerskom segmentu s predavačem Sanjom Varlaj (SVIM iz Zagreba), kao i edukacija Uvod u digitalni marketing za frizere koju će predvoditi Semir Musić (Lilium, Sarajevo).

Detaljne informacije, agendu, cijene kao i formular za prijavu i rezervaciju mjesta za učešće na Neum Hair Weeku zainteresirani mogu pronaći na ovom linku ili klikom na baner ispod.