Poklon svim učesnicima Neum Hair Weeka: Tri mjeseca besplatno korištenje iBeauty programa

Učesnici Neum Hair Weeka pored najavljenih pet edukacija koje tvore izuzetno korisnu cjelinu obuke, imat će priliku prisustvovati i kratkoj prezentaciji jedinstvene iBeauty aplikacije, odnosno softvera koji je dizajniran za kozmetičke, frizerske, SPA & Relax salone s ciljem učinkovitijeg vođenja evidencije klijenata pomoću loyalty sistema, kontrole zarade i troškova te evidencije radnog vremena svih uposlenika.

Ono što je posebno važno jeste da će svi prisutni učesnici Neum Hair Weeka dobiti poklon korištenje iBeauty softvera na period od tri mjeseca bez obaveze produžavanja ugovora.

Šta je iBeauty?

iBeauty je inteligentni poslovni softver koji pomaže da unaprijedite poslovanje, steknete vjerne klijente, optimizirate poslovne procese i motivirate zaposlene.

Razvijan je od strane tima ljudi vodeći se željama i potrebama vlasnika salona te kao rezultat tome dobili smo softver koji sadrži velik broj značajnih funkcionalnosti koji Vam štede vrijeme i novac.

Funkcionalnosti softvera

Uz iBeauty softver možete zaboraviti na beskrajne Word i Excel tablice, papiriće, tekice i stikere te u svakom trenutku i na svakom mjestu znati što se događa u Vašem salonu.

Zakazivanje termina: Brz i jednostavan način zakazivanja i praćenja zakazanih, realiziranih, nerealiziranih i otkazanih termina u svakom trenutku.

SMS podsjetnik: Automatskim slanjem podsjetnika putem SMS poruka svesti ćete postotak otkazivanja zakazanih termina na minimum.

Komunikacija: Uspješna komunikacija sa zaposlenicima i klijentima vodi prema zadovoljstvu i boljoj suradnji, a time i prema poslovnim uspjesima.

Google calendar: Osim SMS-a šaljemo podsjetnik zakazanog termina i na Vaš e-mail preko Google kalendar aplikacije koja je integrirana u naš sustav.

Nabava i troškovi: Upravljajte Vašom nabavom i troškovima na jednostavan način te pratite određenu količinu kojom se osigurava normalno poslovanje.

Detaljna statistika: U svakom trenutku možete imati uvid u zaradu salona, koje su usluge najpopularnije te najproduktivniji djelatnici.

Baza klijenata: Podaci o klijentima bit će Vam dostupni na jednom mjestu. Moći ćete pratiti povijest njihovih termina i potrebe za uslugama u Vašem salonu.

Evidencija zaposlenih: Uz analizu klijenata, iBeauty Vam nudi istu analizu i za zasposlene. Mjerite njihove rezultate kako biste imali bolju sliku o njihovom radu.

Korisničko iskustvo

iBeauty softver krasi unikatan dizajn i jednostavnost koji Vam garantira vrhunsko korisničko iskustvo na svim uređajima.

Ostale detalje, pogodnosti i cjenovnike iBeauty softvera možete saznati na njihovoj web stranici www.ibeauty.ba.