Saznajte sve o prvom regionalnom frizerskom eventu Neum Hair Week

Neum Hair Week zamišljen je kao regionalni trodnevni frizerski event posvećen edukacijama na kojima će se predstaviti najeminentniji frizerski, ekonomski i marketinški stručnjaci iz regiona s ciljem educiranja frizera učesnika, prezentacije najnovijih trendova u svijetu frizerstva u nadolazećoj sezoni te promocije inovativnih frizerskih preparata i savremenih tehnika u radu.

Neum Hair Week također je i ponajviše event za promociju frizerstva općenito kao zanata kojim se bavi cca. 12.000 osoba u BiH. (Nezvanični podaci Saveza frizera u BiH).

Edukatori i predavači

Edukativni dio ukupne agende Neum Hair Weeka podrazumijeva pet modula o različitim temama koje zajednički tvore za učesnike iznimno korisnu cjelinu obuke.

Svojim prepoznatljivim performansom predstavit će se poznati frizerski umjetnici “Fringe” sa Dejanom Kostićem iz Srbije, uz specijalnog gosta frizera maestra Metoda Tasiča iz Slovenije. Zatim, savremene tehnike geometrijskog šišanja demonstrirat će jedan od najpoznatijih frizera iz BiH Senad Šehić, a jedan od trenutno najpopularnijih mladih frizera na Balkanu Ivan Duda iz Splita promovirat će mušku liniju za 2022. ESSENTIAL MENS COLLECTION.

U sklopu Neum Hair Weeka planirane su i edukacije za frizerske salone u poslovanju u menadžerskom segmentu s predavačem Sanjom Varlaj (SVIM iz Zagreba), kao i edukacija Uvod u digitalni marketing za frizere koju će predvoditi Semir Musić (Lilium, Sarajevo).

Edukacije, zabava i odmor

Uz najavljujući slogan “Svi frizeri na jednom mjestu, na moru”, Neum Hair Week također je i event za druženje, upoznavanje i umrežavanju frizera međusobno zbog educiranja i razmjene iskustava u radu kao i za povezivanje frizera i specijaliziranih prodavaca frizerske opreme i preparata.

Osim edukacija Neum Hair Week idealna je prilika učesnicima za odmor i zabavu jer se event održava u jednom od najboljih hotela u BiH u kojem osim disco cluba gdje će biti organizirana zabava, učesnici će moći priuštiti i nezaboravne dane odmora i relaksacije koristeći cjelokupnu ponudu hotela, smještaj i hranu na bazi švedskog stola te bazen sa ugrijanom morskom vodom, saune, teretanu, itd.

Kako se prijaviti na event?

Detaljne informacije, agendu, cijene kao i formular za prijavu i rezervaciju mjesta za učešće na Neum Hair Weeku zainteresirani mogu pronaći na ovom linku ili klikom na baner ispod.

Za informacije o svim detaljima eventa koji će se održati od 06. do 08. Maja u Hotelu Grand Neum zapratite stranice Neum Hair Week na Facebooku i Instagramu.