‘Servis za kosu’ uskoro u Zenici: ‘Studio Maestro’ otvara poslovnicu za jedinstvene frizerske tretmane

Frizerski brend “Studio Maestro” iz Viteza na simboličan datum 03.03.2023. otvorit će vrata svoje poslovnice “Servis za kosu” u Zenici.

Jedinstveni tretmani za žene u ovom salonu koji će biti smješten unutar Gradske kafane, jednog od najposjećenijih mjesta u Zenici, sastojat će se od usluga ženskog feniranja, tretmana za kosu expert linije L’oreal, Cocochoco, Pro Longer (koncentrat za punjenje vrhova), Blondifier (tretman za plavu kosu), tretmana protiv peruti, K18, Metal detox, Bialight pigmenti i Clear, punjenje i jačanje kose, Vitamino color Acidic sealer (zaštita boje i više sjaja) i dr.

Za dan otvorenja “Servis za kosu” pripremio je brojne poklone za posjetioce u vidu različitih proizvoda za njegu kose kao i besplatnih tretmana za kosu.

Vlasnik firme „Studio Maestro“ Sanin Fazlić kaže da ideja za otvaranje salona u Zenici postoji već nekoliko godina i da je na njegovu radost i uz posebne emocije zbog samog mjesta na kojem će biti, sada konačno došlo vrijeme da ta ideja ugleda svjetlo dana.

„Zenica je moj rodni grad i čini mi se oduvijek da sam se na neki način želio vratiti Zenici. Ovo je za mene najbolji način povratka i zato na poseban način doživljavam otvaranje i početak rada našeg „Servisa za kosu“. Dolazit ću često, barem dva dana u mjesecu da radim frizure Zeničankama i slušam taj naš zenički i najdraži na svijetu naglasak“, kaže Fazlić.

Sanin Fazlić poznato je frizersko ime u BiH, ali i u regionu. Iako rođeni Zeničanin svoju je poslovnu karijeru i život vezao za Vitez gdje se i nalazi njegov, sada već kultni salon ljepote “Studio maestro”. Predsjednik je Saveza frizera u BiH, profesor u Srednjoj školi u Gornjem Vakufu-Uskoplju, stalni edukator iz oblasti frizerske koloristike te organizator brojnih frizerskih manifestacija.

Jedno od posljednjih priznanja koje je dobio je nagrada za životno djelo od strane krovne svjetske frizerske organizacije OMC koja mu je dodijeljena prošle godine u Parizu. „Servis za kosu“ u Zenici bit će bez sumnje samo još jedan u nizu njegovih uspješnih poduhvata.