I ove godine u Turskoj: Veliki međunarodni festival i takmičenje frizera Evrope i Azije

Tradicionalni festival frizera Evrope i Azije koji okuplja učesnike iz brojnih zemalja ova dva kontinenta, ove godine održava se u luksuznom hotelu sa pet zvjezdica Haydarpasha Palace, jednom od najreprezentativnijih i najtraženijih hotela u Turskoj, a koji se nalazi u blizini grada Alanye.

Osim seminara, prezentacija novih preparata i frizerske opreme, u sklopu festivala održat će se i međunarodno takmičenje frizera u više kategorija.

Veliki broj frizera iz BiH, ali i učesnika koji su odlazili na ovaj festival iako nisu frizeri, nosi sjajna iskustva i uspomene sa ovog tradicionalnog događaja koji se u Turskoj održava posljednjih desetak godina. Najčešće ga se svi prisjećaju kao nezaboravne ekskurzije, najboljeg putovanja u životu, ludog druženja i vrhunskog odmora, zabave i putovanja koje se pamti.

Plan putovanja

Polazak je 12.10. (četvrtak) iz Sarajeva u 20:30. Nakon presjedanja u Istanbulu slijedi noćni let za Alanyu (aerodrom Gazipasa). U ranim jutarnjim satima grupa odlazi prema hotelu Ramada Resort Side gdje će boraviti do 16.10. (ponedjeljak) kada prelazi u hotel Haydarpasha Palace u kojem će se održati frizerski festival.  
Povratak u Sarajevo je 19.10. (četvrtak) u 19:40, također iz Alanye preko Istanbula.

Grupa iz Bosne i Hercegovine koja će ove godine putovati u Tursku, broji više od sedamdeset frizera. Sve dodatne informacije o putovanju možete dobiti pozivom na brojeve 387 61 372 353 (Sanin) i 387 61 255 136 (Ajdin).