Pridružite se nezaboravnom putovanju: Frizeri i ove godine u Turskoj

Tradicionalno putovanje frizera iz Bosne i Hercegovine i iz regiona u Tursku koje se već desetak godina organizira tokom oktobra, okupit će i ove godine veliki broj frizera.

Seminari, druženje, zabava, more i odmor, riječi su kojima organizatori, ali i dosadašnji učesnici, opisuju ovaj, bh. frizerima dobro poznat događaj. Veliki broj frizera iz BiH, ali i učesnika koji su odlazili proteklih godina iako nisu frizeri, nosi sjajna iskustva i uspomene sa ovog putovanja. Najčešće ga se svi prisjećaju kao nezaboravne ekskurzije, najboljeg putovanja u životu, ludog druženja i vrhunskog odmora, zabave i putovanja koje se pamti.

Ovogodišnje putovanje zakazano je za 21. oktobar kada će grupa direktnim letom otići u Antaliju. U hotelu Sunthalia Hotels & Resort (5 stars, Ultra All Inclusive, Adults Only, Party Hotel) boravit će 8 dana (7 noći) gdje će se održavati i stručni seminari.

Ovogodišnji seminarski program predvodit će priznati i u regionu dokazani edukatori, a planirana su i predavanja kao i korisne panel diskusije o aktuelnim pitanjima i problemima sa kojima se suočava savremeno frizerstvo.

Hotel se nalazi u blizini drevnog grada Side. Povratak je planiran također direktnim letom iz Antalije u Sarajevo 28. oktobra.

Ukupna cijena cjelokupnog aranžmana bez ikakvih dodatnih troškova je 1625 KM, a plaćanje je omogućeno u 4 rate počevši sa prijavama od 01. jula.

Prema informacijama od strane organizatora već je popunjeno više od 70% predviđenih mjesta za putovanje. Među učesnicima, osim frizera iz brojnih mjesta u BiH, je i grupa učesnika iz Slovenije, zatim grupa bh. frizera koji žive u Austriji, ali i jedan broj učesnika koji nisu frizeri, a već godinama sudjeluju u ovom frizerskom putovanju.

Informacije o rezervaciji mjesta za putovanje kao i upute za uplatu avansa i sve detalje, možete saznati pozivom na brojeve telefona: +387 61 372 353 i +387 61 255 136. (Viber, WhatsApp).