Poznat datum Neum Hair Weeka ’23, regionalnog eventa za frizere

Trodnevni frizerski event Neum Hair Week koji se po prvi put održao početkom maja 2022. godine, postaje tradicionalna manifestacija, potvrdili su to organizatori eventa objavivši na društvenim mrežama datum održavanja za 2023. godinu.

Neum Hair Week održat će se od 12. do 14. maja naredne godine u ekskluzivnom i najvećem neumskom hotelu “Grand”, a prema riječima organizatora očekuje nas ponovo veliko frizersko okupljanje, zabava i edukacije koje će predvoditi poznata frizerska imena iz regiona i svijeta.

“Iako nas od polovice maja dijeli više od tri mjeseca, naša ekipa već radi na izradi projekta i polako se priprema i dogovara o Neum Hair Weeku 2023. Naši ciljevi su da frizerima ponudimo vrhunske edukacije, ali i nezaboravan provod i druženje u našem jedinom gradu na moru”, kazali su kratko iz organizacije ovog događaja.

Podsjećamo, Neum Hair Week, veliki regionalni frizerski event, održao se po prvi put od 6. do 8. maja oprošle godine u hotelu “Grand” u Neumu i trajao je tri dana. Event je obuhvatao edukacije na kojima su se predstavili najeminentniji frizerski, ekonomski i marketinški stručnjaci iz regiona s ciljem educiranja frizera učesnika, prezentacije najnovijih trendova u svijetu frizerstva te promocije inovativnih frizerskih preparata i savremenih tehnika u radu.

Iako se održao po prvi put te je u početku zamišljen kao pilot projekt, Neum Hair Week izazvao je veliki interes javnosti i frizera. O ovom događaju izvještavali su gotovo svi poznati mediji u našoj zemlji kao o pozitivnoj, domaćoj bh. priči.